Kundservice & Garanti


Vår returpolicy i korthet

  • Kontakta Samaray innan du returnerar några varor.
  • Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans.
  • Produkten måste vara i nyskick.
  • För att undvika eventuella tullavgifter, vänligen märk tydligt paketet "RETURNERADE VAROR".
  • Vill du byta till en annan produkt? Det kan du göra, bara kontakta oss.
  • Om ett paket inte hämtas ut kan du behöva betala en hanteringsavgift.


Returpolicy

Vänligen kontakta Samaray™ Ltd innan du returnerar några varor.

Det är lämpligt att konsumenten kontrollerar leveransen för att verifiera att denna är korrekt och felfri. Vid reklamationen kontaktar kunden Samaray™ Ltd och ger relevant information och anledningen till reklamationen.


Returvillkor

Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd ska produkten inte återbetalas. Se till att inkludera kontaktinformation med returen och om möjligt, vänligen ge oss ett spårningsnummer. Samaray™ Ltd föreslår att du skaffar ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveranstjänsten, eftersom det gör det lättare att följa retursändningen om det behövs.
Returnera ett paket

Om en returnerad vara skickas internationellt, vänligen märk tydligt paketet "RETURNERADE VAROR", för att undvika eventuella tullavgifter. Samaray™ Ltd ansvarar INTE för eventuella returkostnader från tullen. Alla kostnader som uppstår är kundens ansvar.Vill du byta till en annan produkt?

Skicka tillbaka produkten du har fått och skicka ett e-postmeddelande till oss och berätta vilken produkt du istället vill ha.


Transportskador

Om varan försvinner eller du vid mottagandet märker att varan har skadats under transporten ska du omedelbart anmäla detta till oss.


Outlösta paket

För paket som inte löses ut på ditt postkontor inom 14 dagar förbehåller sig Samaray rätten att debitera dig en hanteringsavgift för att täcka returfrakt och fraktbolagens administrativa kostnader.Alla förfrågningar: info@samaray.se